REPORTÁŽE Z DÁRKOVÁNÍ VE ZNOJMĚ

Dárkování ještě nezačalo a už se vám chystáme přinést první reportáž 🙂

Ve Znojmě se již vše aktivně připravuje, perníčky jsou napečeny, guláš bubláv hrnci a víno na svařák je připraveno… a do Znojma míří naše členka Lucii Hornofová, která bude na našem stánku nejen prodávat výrobky dobrovolníků – maminek a dětí z našeho sdružení, ale především svými zkušenostmi a znalostmi rozšiřovat povědomost o rozštěpové problematice. K tomu jí bude sloužit náš nový banner a také letáčky. Ty ještě bohužel nemáme zpracovány grafikem a vytištěny tiskárnou, proto je Luciin manžel, Libor Hornof (také náš člen), vytiskl na domácí tiskárně. Věřím, že i když nejsou zpracovány odborným grafikem, účastníky dárkování osloví.

Aby nebylo čekání na první  zprávu od Lucie přímo ze Znojma dlouhé, nabízíme vám recept na vynikající SVAŘÁK Z ČERVENÉHO VÍNA.doc, který si mohou ti, co nejsou v zaměstnání, v rámci protichřipkové prevence, klidně připravit už nyní. Ostatním nezbývá než počkat do odpoledne nebo večera. Nejlépe však zajet přímo do ZNOJMA!

 

Kdo není ve Znojmě, může se na naše provizorní letáčky podívat alespoň prostřednictvím webu 🙂 Ieták OS ŠÚ na Dárkování ve Znojmě

Nová a zatím ještě prázdná kasička OS Šťastný úsměv. Logo na ni vytvořila Dana Voráčová, moc děkujeme, opravdu se to moc povedlo. A dobrá zpráva nakonec, kasička se postupně plní :-)) Tato fotka byla pořízena ještě před začátkem Dárkování

 

 

Malý záběr našeho prodejního stolku na Dárkování ve Znojmě. Děkujeme všem maminkám, které nám pomohly a poslaly drobnosti na prodej :-))

 

 

Hezký páteční večer do všech domácností i do Znojma!

Dnes pokračuje ve Znojmě Dárkování pro Šťastný úsměv. U našeho stánku s výrobky od maminek a dětí najdete opět Lucku Hornofou, kterou v odpoledních hodinách vystřídá další člen našeho sdružení Jarda Hlobil. Na stánku si i dnes nejen prodávají dárečky, ale také se informují zájemci o rozštěpech obličeje. Jaké jsou výsledky léčby mohou vidět i kolemjdoucí na našem novém, krásném banneru.

Pokud se dnes do Znojma vypravíte můžete s dětmi vyzkoušet jak se fouká sklo, jak vznikají vinuté korálky, najdete zde příklad svátečně prostřené tabule nebo si budete moci nechat na místě krásně zabalit vánoční dárek.

Fotografie z této akce zde najdete ve večerních hodinách. 🙂

Užijte si sobotu a večer zde nebo na našem FB profilu!

Omlouváme se za zpoždění zprávy z dárkování. Najdete ji v aktualitách nejpozději zítra!

Podobné příspěvky

Jeden komentář

  1. Zprávu mám psát já, ale prostě nestíhám :-((, tak se omlouvám všem, kteří na ni čekají. Stejně ještě nevíme konečnou částku, která z Dárkování bude, tu se dozvíme až zítra po jednání paní Hlobilové s vedením školy http://www.sousoszn.cz/, jejíž studenti a učitelé se na celé akci velkou měrou podíleli a kteří nám věnují prakticky celý výtěžek za prodej svařeného vína, gulášové polévky i jejich vlastních výrobků, hroznového moštu a hroznového džemu. Právě studenti a učitelé této školy si zaslouží náš velký dík i obdiv za to, že nám v této předvánoční době, kdy je každý raději doma se svými blízkými, takto velkoryse pomohli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *